Logo

Mogelijkheden

U kunt in de Witte Villa terecht voor allerlei bijeenkomsten. Of dat nu klein en intiem is of juist groots en uitbundig. Zakelijk of privé, wij bieden u de sfeer waarin uw gasten zich thuis voelen.

Dieetwensen of allergieën

Indien u speciale dieetwensen heeft wegens een allergie, ziekte of overtuiging, dan vragen wij u dit altijd ruim van te voren kenbaar te maken. Er is erg veel mogelijk bij ons. Wij bereiden ons hier graag goed op voor! Het kan zo zijn dat wij een andere menu prijs moeten rekenen in bepaalde gevallen, dit zal altijd in overleg gaan.

High Tea of Brunch

Gezellig samen brunchen of een high tea beleven? Wij verzorgen dit graag voor u. In samenwerking met Bas Bakt presenteren wij u een unieke samenstelling van lekkere zoete en hartige smaken... à la Sukerieje natuurlijk! Graag even vooraf reserveren! We hanteren een minimum aantal personen per reservering.

Zakelijk

Wij organiseren graag uw zakelijke event met u. Sukerieje leent zich uitstekend voor uiteenlopende programma onderdelen. Natuurlijk met een culinaire omlijsting. Of uw bedrijf nu met een groot of klein gezelschap komt, wij bieden een inspirerende ambiance voor uw besprekingen. En als er een succes wordt gevierd, kunnen we uw vergadering meteen een feestelijk tintje geven.

Huwelijk

Een onvergetelijke dag beleven en uw huwelijk vieren op een bijzondere locatie? Wij werken graag mee aan de (culinaire) aankleding van uw feest. Aankomen varen in een prachtige sloep, van bruidstaart tot diner; wij denken graag met u mee! Uiteraard kunnen we afsluiten met een spetterend dansfeestje!