Logo

Mogelijkheden

U kunt in de Witte Villa terecht voor allerlei bijeenkomsten. Of dat nu klein en intiem is of juist groots en uitbundig. Zakelijk of privé, wij bieden u de sfeer waarin uw gasten zich thuis voelen.

Dieetwensen of allergieën

Indien u speciale dieetwensen heeft wegens een allergie, ziekte of overtuiging, dan vragen wij u dit altijd ruim van te voren kenbaar te maken. Er is erg veel mogelijk bij ons. Wij bereiden ons hier graag goed op voor! Het kan zo zijn dat wij een andere menu prijs moeten rekenen in bepaalde gevallen, dit zal altijd in overleg gaan.

High Tea of Brunch

Gezellig samen brunchen of een high tea beleven? Wij verzorgen dit graag voor u. In samenwerking met Bas Bakt presenteren wij u een unieke samenstelling van lekkere zoete en hartige smaken... à la Sukerieje natuurlijk! Graag even vooraf reserveren! We hanteren een minimum aantal personen per reservering.

(zakelijke) Vergaderingen

In overleg is Sukerieje af te huren voor besloten events, zoals vergaderingen. Of uw bedrijf nu met een groot of klein gezelschap komt, wij bieden een inspirerende ambiance voor uw besprekingen. Als er een succes wordt gevierd, kunnen we uw vergadering meteen een feestelijk tintje geven.

Bruiloften

Een onvergetelijke dag beleven? Uw huwelijk vieren op een bijzondere locatie? Wij werken graag mee aan de culinaire aankleding van uw feest. Van bruidstaart tot diner, onze koks inspireren tot een originele smaaksensatie. Het is mogelijk om bij Sukerieje uw volledige huwelijksfeest te organiseren.