Logo

OVER ONS

Betaalbare gastronomie, dat is waar het om draait bij Sukerieje. Hiervoor gebruiken wij eerlijke en verantwoorde producten. Service staat bij ons centraal en we geven we onze gasten graag een warm en gastvrij onthaal. Ons kleurrijke en tikkeltje luxe interieur maakt dat u zich even in een andere wereld waant.

De keuken is hedendaags, jong en creatief, waarbij we vanuit de kracht van groente koken. Chef-kok Martijn Kuik houdt ervan om mensen smakelijk te verrassen, en maakt daarbij gebruik van de mooiste producten die het Vechtdal te bieden heeft.

“… we koken vanuit de kracht van groente. Dat is een bewuste keuze”

De naam Sukerieje verwijst naar de historie van de Witte Villa, waar ooit Berend Hendrik Egberts woonde, de directeur van de naastgelegen cichoreifabriek. Deze cichoreifabriek fuseerde in 1897 met de cichoreibranderij uit Winterswijk, de zogenaamde ‘Sukerieje’.

Naast het restaurant is het grote terras met uitzicht over de Vecht een heerlijke plek om te vertoeven. Tijdens het terrasseizoen is Sukerieje ook overdag geopend voor koffie met taart, lunch en borrel. De bovenverdieping is rolstoelvriendelijk en deze kan gereserveerd worden voor feesten, vergaderingen en private dining tot 40 personen.

Beeldmerk
Beeldmerk
Beeldmerk