8X0A0288

Onze menukaart

Het menu wordt samengesteld door onze chefkok Yannick Roodhof, in samenwerking met onze leveranciers. Het menu is een reflectie van hetgeen wat nu het beste is en kan daarom per dag afwijken. Iedere dag stellen wij een nieuw menu samen met onze leveranciers. 

“Gasten kunnen bij Sukerieje een verfijnde nieuw Nederlandse keuken verwachten met veel aandacht voor ambacht en kwaliteit.… we koken vanuit de kracht van groente en mooie vis- en vleesproducten. Dat is een bewuste keuze”

Yannick Roodhof

Menu

Makreel / Rode biet / Drop / Laurier

Vegan foie gras / Jalapeno / Yoghurt / Mais

Skrei / Koolrabi / Zeegroente / Aardappel

Koolraap / Lavas / Mierikswortel / Amandel / Peer

Parelhoender / Pompoen / Piment / Duindoorn

Kasrabarber / Vanille / Karamel / Tonic

Menu Plant forward

Wortel / Codium / Truffel / Miso

Vegan foie gras / Jalapeno / Yoghurt / Mais

Knolselderij / Nori / Oesterblad / Kimchi

Koolraap / Lavas / Mierikswortel / Amandel / Peer

Krombekken tempeh / Oesterzwam / Rendang / Bloemkool

Dry aged biet / Lavas / Walnoten / Citroen

4-gangen 74,-

5-gangen 83,-

6-gangen 92,-

7-gangen 100,-

A la carte

Voorgerechten

Kingfish / Rode biet / Laurier / Drop

28

Vegan foie gras / Jalapeno / Mais / Yoghurt 3x 

23

Noordzee krab / Dashi / Mierikswortel

40

Tussengerechten

Skrei / Stoofvlees / Aardappel / Sherry

30

Coquille / Knolselderij / Nori / Oesterblad

35

Dry aged biet / Oude kaas / Aardbeien boshi / Amandel

26

Hoofdgerechten

Anjouduif / Blauwe bes / Shiso / Albufeira saus

60

Zeeduivel / Rendang / Pompoen

45

Eikhaas / Parelgort / Wortel / Truffel

42

Desserts

Kasrabarber / Vanille / Karamel / Tonic

15

Dry aged biet / Lavas / Citroen / Walnoten

18

Omelette Siberien / Citrus / Earl Grey

15

Kaasselectie (5 stuks)

20

De inhoud, prijs en samenstelling van het menu kan verschillen wanneer u het restaurant bezoekt. Het a la carte menu is enkel beschikbaar van dinsdag diner tot en met vrijdag lunch, daarna serveren wij nog enkel ons verrassingsmenu.