Lekker500:
"Yannick kookt eigentijds en creatief met groente in de hoofdrol. Al snel volgen vijf fraai en strak uitgevoerde amuses waarvan het kopje gevuld met een laagje gelei biet met abrikoos, duindoornbes en schuim van ananas met sambai en gepofte rijst show steelt."
We're Smart
Chefs Yannick Roodhof is ready to spoil you with vegetables too! In the vegetable menu, the recipes are one by one vegetable gems, so enjoy... Welcome to the We're Smart movement chefs. De Librije is no longer the only reason to come to Zwolle, perhaps in combination!
Lekker 500
“Met een stenen trapje bereiken we de modern ingerichte eetzaal en hebben van onze tafel, gedekt met witlinnen servetten, uitzicht op de open keuken waarin geconcentreerd gewerkt wordt. Yannick kookt eigentijds en creatief met groente in de hoofdrol. Al snel volgen vijf fraai en strak uitgevoerde amuses waarvan het kopje gevuld met een laagje gele biet met abrikoos, duindoornbes en schuim van ananas met sambai en gepofte rijst show steelt.”
Michelin
"Sukerieje heeft zich gesetteld in het karaktervolle Hopmanshuis, een voormalig pakhuis dat een smaakvolle verjonging heeft ondergaan. Dat laatste geldt ook voor de keuken. Chef Yannick Roodhof heeft aandacht voor groenten en uit graag zijn creativiteit. Zo verbaasde hij ons met een smeuïge ‘paté’ van cashewnoten met meloen en Spaanse peper. Zijn beheersing van uitheemse smaakmakers en geduld om sauzen de nodige diepgang te geven, zorgen voor intensiteit. Een zaak met ambitie!"
We're Smart:
“… De Librije is no longer the only reason to come to Zwolle, perhaps in combination!”
Gault&Millau
Sukerieje verhuisde van Dalfsen naar het Hopmanshuis, een voormalig karaktervol pakhuis aan het Rodetorenplein in hartje Zwolle. Chef Yannick Roodhof toont aldaar hun ambitie met mooi opgebouwde gerechten waarin groenten en internationale smaakmakers een belangrijke rol toebedeeld krijgen. Mooi en fris op smaak gebracht is een compositie met rode curry, wortel en limoen bij zeebaars en mosselen. Ze brengen menu’s samengesteld uit vier tot zes gangen en dit ook in volledige vegetarische versie. Beide zijn te combineren met zorgvuldig samengestelde wijnarrangementen.
