Logo

Met deze partijen werken we graag samen...

Sukerieje werkt zoveel mogelijk samen met leveranciers uit de nabije omgeving. Wij gaan het liefst een duurzame verbinding aan waarbij we zeker zijn van de oorsprong en de kwaliteit van de producten. Naast een duurzame filosofie, passen de smaken van onze partners precies bij ons idee van lekker eten en drinken.

logo_frans_de_grebberFrans de Grebber
Uit deze koffiewinkel in Meppel komt het eigen merk ArtCoffee. Vers gebrand en van hoge kwaliteit. De ArtCoffee koffiebonen komen uit koffielanden verspreid over de hele wereld. Frans heeft voor Sukerieje een eigen Bio Blend gemaakt. Biologische bonen, dubbel gebrand en daarom zo vol van smaak! Binnenkort proberen we ook onze eigen cichorei te branden!

Vechtdal brouwerij
Deze Brouwerij brouwt en verkoopt bier met eerlijke grondstoffen en biedt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt een nuttige en sociale dagbesteding onder het motto “u een lekker bier, zij een mooie beschutte werkplek”.

 

logo_bas_baktBas Bakt
Deze bakker uit Meppel bakt op ambachtelijke wijze broden met eigen desem, een natuurlijk gist van water en bloem. Meer heeft deze bakker niet nodig. Desem zorgt voor een langzame rijs van de broden en dat zorgt voor extra smaak en structuur. Daarnaast bakt de vrouw van Bas heerlijke taarten en macarons welke uw feestelijke gelegenheid smaakvol aankleden!

Heileuver
Koeien- Kaas & kunst in Dalmsholten. Joke en Marinus zorgen voor een kudde Frisian- Holsteiners. Van de melk wordt echte boerenkaas gemaakt die wordt ze verkopen in hun boerderijwinkel. Favoriet is de Sallandse kruidenkaas met paprika, bieslook en knoflook.

logo_marie_stella_maris

Natuurlijk Nederlands mineraalwater uit lokale bronnen. Van elke verkochte fles water gaat een vast bedrag naar schoon drinkwaterprojecten. Zo hebben inmiddels al duizenden mensen toegang gekregen tot schoon drinkwater.

logo_gulpener_nieuwGulpener
Deze kleinschalige Nederlandse bierbrouwer neemt hop en gerst af van boeren uit de regio, die hun producten duurzaam telen. Bovendien produceert Gulpener prachtige speciaalbieren die allen voldoen aan de Agro Milieukeur.

Slagerij Van Broekhuizen
Kwaliteit, ambachtelijk, zelfslachtend, kampioen worsten-maker. Een paar steekwoorden om de slagerij van John van Broekhuizen uit Dalfsen te omschrijven. Zelf zegt hij: ‘We maken graag een goed product met een unieke smaak en daarom houden we het hele proces in eigen beheer. Het vlees krijgt de tijd om te rijpen, want wij vinden dat tijd smaak aan een product geeft.

 

logo_fritz-kola

Fritz Kola
Fritz Kola en Fritz Limo zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Volledig vrij van kunstmatig toegevoegde smaak- en kleurstoffen. Deze cola en andere frisdranken worden duurzaam geproduceerd. Alle flesjes zijn recyclebaar.