Restaurant Sukerieje
De keuken is hedendaags, jong en creatief, waarbij we vanuit de kracht van groente koken en mooie vis- en vleesproducten, kortom; aandacht voor ambacht en kwaliteit. Yannick Roodhof en zijn keukenteam houden ervan om mensen smakelijk te verrassen, en maakt daarbij gebruik van de mooiste producten.
Het pand zit gevestigd aan het Rodetorenplein in het ‘Hopmanshuis’ en het ruime terras biedt perfecte mogelijkheid voor zwoele en culinaire zomeravonden in het centrum van Zwolle. Binnen hebben wij het restaurant opgetuigd in Scandinavisch design, met veel rust en een moderne uitstraling is het souterrain in het Hopmanshuis een knusse plek geworden voor een romantisch diner, zakelijke lunch of een uitgebreid samenkomen.
Ons team werkt iedere dag met veel passie om te komen tot het beste eindresultaat. Zij halen hun inspiratie uit de natuur, maar ook altijd in goed overleg met onze leveranciers die er iedere dag voor zorgen dat wij geweldig verse producten hebben van topkwaliteit. Ambacht en kwaliteit zijn de kernwaardes van de Sukerieje.